The Lodge exclusively

Från 2 till 44 gäster (22 dubbelrum att förfoga över) och hyra av hela The Lodge


När endast det bästa är gott nog finns det möjlighet att stänga grindarna nere vid vägen för andra gäster och ha hela The Lodge för er själva för en dag*. Det är fullt fokus på er och ni blir våra huvudpersoner!


Följande ingår:

Exklusivitet på The Lodge från kl. 14:00 på lördagen till kl. 11:00 på söndagen
Logi i upp till 22 dubbelrum / 44 bäddar

Följande ingår:

Afternoon Tea kl. 14:00
Tillgång till spa mellan kl. 15-18*
Kanapéer & 1 glas bubbel/person
Heavens 4-rätters meny efter säsongens råvaror
Kaffe från Sandby Kafferosteri & te från Teministeriet
Nattvickning
Frukost/brunch dagen efter

Fast pris från 225.000 SEK inkl moms (samma pris gäller oavsett om ni är 2 eller upp till 44 gäster)
*Från det att Honulele Spa är färdigt, ingår tillgång till Spa i tre timmar helt exklusivt för er och era gäster. Övrig tid har även gäster utifrån tillgång till det men in är naturligtvis välkomna att njuta i Spa tillsammans med övriga gäster under hela er vistelse.

Valfria tillval:

4-rätters vinpaket: 525 kr/person
Övrig dryck efter avräkning i baren

Underhållning under kvällen, se våra förslag här.


För en offert att boka hela anläggningen och få veta möjliga datum, vänligen kontakta vår hotellchef Tove Gejde som också blir er kontaktperson för ert arrangemang. När bokningen av ert arrangemang är bekräftad bokar vi ett möte med restaurangchef och kökschef och går igenom er dag från början till slut så att den blir precis som ni har tänkt er.
Kontakta Tove Gejde via telefon: 0708-12 80 05 eller e-post. Vi ser fram emot att höra av dig!


Obs! Priset blir inte längre om ni är färre i antal, ni betalar för att vi stänger grindarna nere vid parkeringen för övriga gäster och har The Lodge alldeles för er själva. Vi reserverar oss för eventuella fel samt ändringar i såväl pris som utbud.
Maximalt antal rum att hyra som en grupp om man inte väljer att hyra hela anläggningen är 10 dubbelrum. Då hyr man också Montana för middagen på kvällen och andra gäster vistas på hotellet samtidigt, se Dinner Exclusive in Montana.

 


Dinner Exclusive in Montana

Om ni är ett mindre sällskap som enbart vill komma till oss för en avskiljd middag men inte önskar hyra hela hotellet är detta det perfekta upplägget för er. Inne i Main Lodge finns festvåningen Montana som ligger avskilt men ändå på nära avstånd till lounge, veranda och restaurang Heaven. Här inne njuter ni av er kväll i lugn och ro avskiljt från övriga gäster som befinner sig i restaurang och lounge.


Kuvertpris: 625 kr/person samt lokalhyra för Montana: 3995 kr (mellan kl 18-01)

Följande ingår:

En 4-rätters meny efter säsongens råvaror
Kaffe från Sandby Kafferosteri & te från Teministeriet.


Utsmyckning som är inkluderad:

Vi smyckar lokalen (Montana) smakfullt med linnedukar, levande ljus och färska blommor på bordet i säsongens färger, detta ingår i priset. Önskar ni själva komplettera med övriga blomsterdekorationer eller några andra dekorationer kan ni lämna detta till oss dagen innan så hjälper vi gärna till att dekorera lokalen med detta.


Valfria tillval:

4-rätters vinpaket utprovat till menyn: 525 kr/person


PS! Vi hjälper gärna till att beställa en tårta till er från ett lokalt bageri – men vill ni själva ta med er egen tårta så går det självklart bra mot en uppskärningsavgift om 395 kr.